Bursa firmasına Malatya'da engel!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) 5. Bölge Müdürlüğü, Bursa merkezli bir şirkete ihale katılım yasağı getirdi. Karar, 20 Mart 2025 tarihli Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) 5. Bölge Müdürlüğü, Bursa merkezli bir şirkete ihale katılım yasağı getirdi. Karar, 20 Mart 2025 tarihli Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından alınan karar, TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından uygulanacak. Yasak, Bursa merkezli bir şirketin ihale sürecindeki usulsüzlüklerle ilişkilendirilirken, şirketin tüm kamu ihalelerinden men edilmesine karar verildi.
Şirketin Bursa merkezli olduğu ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı bulunduğu bildirildi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, yasaklama kararının dayanağı olarak 2386 sayılı Kanun’un A734 ve A735 maddelerine atıfta bulundu. Bu kapsamda şirketin, ihale sürecindeki usulsüzlükler nedeniyle yasaklandığı belirtiliyor.Malatya'da bulunan TCDD 5. Bölge Müdürlüğü, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından alınan bu kararın uygulanmasından sorumlu olacak. Müdürlük yetkilileri, ihalelerin şeffaf ve adil bir şekilde yürütülmesi için gerekli tüm önlemlerin alındığını ve bu tür usulsüzlüklere asla müsamaha gösterilmeyeceğini vurguladı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.