Çınarlara Şefkat Eli Uzatıldı

Yeşilyurt Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı’nın “Çınarlara Şefkat Eli” projesinin tanıtımı ve “Ses-Siz Adımlar Bütün Okullarda” projesinin ödül töreni ile spor malzemesi dağıtımı gerçekleştirildi.
Tören öncesi konuşan Vali Kamçı, “Sağlık ya da daha farklı bir sorun nedeni ile yardıma muhtaç olan insanlarımızın ve yaşlılarımızın kapılarını çalmak, hâl ve hatırlarını sormak, temizliklerini yapıp yemeklerini pişirmek, sorunlarını dinlemek ve böylece onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek ulvi bir görevdir. Unutulmamalıdır ki; “Yaşlısına sahip çıkmayan bir toplum, geleceğine sahip çıkamaz!”
Milletimizin geleceği de çocuklarımızdır! Bu nedenle çocuklarımıza sahip çıkmak, aziz milletimizin geleceğini teminat altına almak demektir. Özel eğitim ve öğretime ihtiyaç duyan çocuklarımızın elinden tutmak, onlara sosyal ve sportif beceriler kazandırmak, akranlarından hiçbir farkları olmadığını göstermek her şeyden önce insani bir görevdir.
Bu bağlamda, Yeşilyurt Kaymakamlığımızın “Çınarlara Şefkat Eli” ve “Sessiz Adımlar Tüm Okullarda” projelerini takdirle karşıladığımı ifade etmek istiyorum. Bu vesileyle, Yeşilyurt Kaymakamlığımıza ve projede emeği bulunan arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, yaşlılarımıza bereketli bir ömür, çocuklarımıza sağlık ve esenlik dolu yarınlar diliyor, hepinize sevgilerimi sunuyorum.” dedi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.