büyükşehit
Malatya
21 Nisan, 2025, Pazartesi
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Engelsiz Yaşam Fuarı 15 Mayıs'da


Engelsiz Yaşam Fuarı 15 Mayıs'da
Malatya yepyeni bir fuar ile tanışıyor. Türkiye’de bir ilk olacağı belirtilen ve engellilere yönelik olarak düzenlenecek “Engelsiz yaşam fuarı” 15 Mayıs tarihinde Malatya’da kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

 Fuarlar kenti haline gelen Malatya’da yeni bir fuarın hazırlığı yapılıyor. Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ’nin organizasyonu ile “Engelsiz Yaşam Fuarı” düzenlenecek. Fuar 15 Mayıs cuma günü kapılarını açacak.

Fuarcılık AŞ Genel Müdürü Sabri Akın engelli dernek STK kurum ve kuruluş temsilcileriyle bir araya gelerek fuar hakkında bilgilendirmede bulundu.

Sabri Akın fuarı organize ederken farkındalık oluşturmayı hedeflediklerini söyleyerek hedeflerinin her geçen yıl fuarı çok daha ciddi boyutlara ulaştırmak olduğunu söyledi. Belediye binası arkasında fuar çadırında yapılacak olan “Engelsiz Yaşam Fuarı” boyunca çeşitli etkinliklerde düzenlenecek. Ayrıca engellilere sosyal hakları ile ilgili bilgiler verilecek.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!