İpek Yolu Kariyer Fuarı 17-18 Nisan’da Malatya’da başlıyor

MALATYA (İHA) - Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda 17-18 Nisan 2025 tarihlerinde Malatya’da düzenlenecek İpek Yolu Kariyer Fuarı, üniversite öğrencileri ve mezunlarıyla kamu-özel sektör temsilcilerini bir araya getirecek.
MALATYA (İHA) - Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda 17-18 Nisan 2025 tarihlerinde Malatya’da düzenlenecek İpek Yolu Kariyer Fuarı, üniversite öğrencileri ve mezunlarıyla kamu-özel sektör temsilcilerini bir araya getirecek.
Malatya Valisi Seddar Yavuz, 17-18 Nisan 2025 tarihlerinde Malatya’da düzenlenecek olan İpek Yolu Kariyer Fuarı ile ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Vali Yavuz, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, bölgedeki üniversitelerin paydaşlığıyla gerçekleştirilecek fuarın, Malatya Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi’nde yapılacağını belirtti.
Fuar kapsamında öğrencilerle kamu ve özel sektör temsilcilerinin bir araya geleceğini ifade eden Yavuz, "Yetenek Kapısı" platformu üzerinden yapılacak başvurularla öğrencilerin fuara katılım sağlayabileceğini söyledi. Türkiye’nin önde gelen kuruluşlarının da fuarda yer alacağını vurgulayan Yavuz, etkinliğin istihdam imkanları sunmanın yanı sıra şehrin sosyal ve ekonomik canlılığına katkı sağlayacağını kaydetti.
Lise son sınıf öğrencilerinin de belirli planlamalar doğrultusunda fuarı ziyaret etmelerinin, üniversite tercihleri konusunda bilinç kazandıracağını belirten Yavuz, "Bu organizasyon, hem gençlerimiz hem de firmalarımız için büyük bir fırsat" dedi.
Toplantının ardından Vali Yavuz ve beraberindeki heyet, aynı salonda düzenlenen Ortaokul Bölge Finalleri Sergisi’ni gezerek projeler hakkında bilgi aldı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya'da üç araçlı trafik kazası: 4 yaralı
- Akçin: "Bu sadece bir ürün kaybı değil, ekonomik ve sosyal krizdir"
- AK Parti Malatya Milletvekili Ölmeztoprak: "Üreticilerimizin yanında olacağız"
- Ağır hasarlı 7 katlı bina saniyeler içerisinde yerle bir oldu
- Zirai donun vurduğu Malatya'da kriz masası oluşturuldu
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.